Over ons

Caravanverzekeringvergelijker is opgericht om snel, simpel en objectief caravanverzekering aanbieders te vergelijken. Omdat onze vergelijkingstabellen zijn ingericht op basis het bouwjaar  en aanschafwaarde van de caravan, kun je altijd objectief vergelijken op basis van jouw persoonlijke wensen.

Vergelijkingstabellen

Voor ieder type caravan hebben wij een tabel gemaakt. Hierbij hanteren wij de categorieën caravan, stacaravan en vouwwagen. Voor ieder type caravan vergelijken we caravanverzekeraars voor een basispakket en compleet pakket. Het compleet pakket is de polis waar je de meeste dekking hebt.

Bij het vergelijken kun je het bouwjaar en de aanschafwaarde van je caravan selecteren, zodat jij een helder overzicht krijgt van de premies die alle pechhulp aanbieders hanteren.

Ons oordeel per verzekeraar

In iedere tabel vind je een door ons geveld oordeel per verzekeraar. Dit oordeel komt volledig tot stand o.b.v. onze optiek en is een combinatie van met name de prijs/premie per maand, de dekking die daarvoor wordt geboden en de polisvoorwaarden. Ons oordeel komt wellicht niet overeen met jouw wensen. Voor een gedetailleerd overzicht van alle verzekeraars kun je de polisvoorwaarden per verzekeraar raadplegen. Deze vind je op onze pagina’s per caravan verzekeraar en uiteraard ook op de website van de verzekeraar.

Caravanverzekeringvergelijker.nl is volledig gratis en onafhankelijk van verzekeraars.