Centraal Beheer caravanverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 8,88 p/m

  Op deze pagina vind je informatie over de Centraal Beheer caravanverzekering.

  Centraal Beheer caravanverzekering

  Met een caravanverzekering van Centraal Beheer ben je het hele jaar door goed verzekerd tegen caravanschade. Je kunt zelf een pakket samenstellen door een of meerdere extra dekkingen te kiezen.

  Dekking Centraal Beheer caravanverzekering

  • Schade ontstaan door brand, bliksem, overstromingen en andere omstandigheden veroorzaakt door de natuur.
  • Ontvang de aanschafwaarde wanneer je caravan binnen drie jaar na aankoop gestolen wordt of total loss is. Na de eerste drie jaar wordt de dagwaarde van de caravan door de verzekering vergoed.
  • Schade ontstaan door hagel en storm.
  • De kosten van noodreparaties na een ongeval.

  Keuzemogelijkheden

  De verzekeringen van Centraal Beheer bieden diverse keuzemogelijkheden om zelf de ideale verzekering voor je caravan samen te stellen. Hieronder worden de verschillende extra dekkingen van Centraal Beheer toegelicht.

  Pechhulp

  Bij pech onderweg staat Centraal Beheer voor je klaar. Met de RoadGuard app schakel je gemakkelijk caravanhulp in wanneer dit nodig is. De app is gratis te gebruiken en je betaalt alleen de kosten van de geboden hulp. Het is ook mogelijk om met een caravanverzekering tegen een vaste maandpremie deze kosten te dekken. Centraal Beheer biedt de opties Pechhulp Nederland en Hulpverlening Buitenland aan. Deze extra dekkingen vergoeden vervangend vervoer en een eventueel verblijf.

  Caravan reparatie

  Bij het afsluiten van de verzekering voor je caravan maak je de keuze of je reparaties bij het netwerk van Centraal Beheer wilt laten uitvoeren of zelf de garage wilt kunnen bepalen. Wanneer je kiest voor garages uit het netwerk van Centraal Beheer betaal je een lagere premie.

  Inboedel

  Kies zelf de hoogte van het bedrag om je caravanspullen te verzekeren. Schade aan onderdelen als een voortent of luifel is standaard verzekerd.

  Bekijk het overzicht om een goede keuze te kunnen maken en vergelijk caravanverzekeringen.

  Eigen risico

  Bij Centraal Beheer bepaal je zelf de hoogte van het eigen risico van de caravanverzekering. Maak een keuze uit geen eigen risico, €150 of €300 eigen risico. Je ontvangt korting op de verzekeringspremie bij een hoger eigen risico.

  Korting

  Centraal Beheer maakt gebruik van collectiviteitskorting. Bij 80% van alle werkgevers in Nederland is het mogelijk om via je werkgever korting op je caravanverzekering te ontvangen.

  Caravansoorten

  Bij deze verzekeringsmaatschappij kun je de volgende soorten caravans verzekeren:
  toercaravan, vouwwagen, caravan-trailer, six-pack en fith weel.

  Centraal Beheer caravanverzekering polisvoorwaarden

  Klik hier voor de Centraal Beheer caravanverzekering polisvoorwaarden. Bekijk de Verzekeringskaart Caravansverzekering Centraal Beheer

  vanaf € 8,88 p/m