InShared Caravanverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 10,51 p/m

  Op deze pagina vind je informatie over de InShared caravanverzekering.

  Over InShared caravanverzekering

  Bij InShared ben je goed verzekerd tegen caravanschade. InShared biedt twee basispakketten aan om je caravan te verzekeren. Je kunt een keuze maken tussen Allrisk Benelux en Duitsland of Allrisk Europa. Welk basispakket je nodig hebt is dus afhankelijk van de standplaats van je caravan. Naast deze twee pakketten kun je de caravanverzekering uitbreiden met drie aanvullende dekkingen. InShared beloont verzekerden die maatregelen nemen om de kans op schade te beperken. Een caravanverzekering kun je bij InShared eenvoudig en snel online afsluiten.

  Wat verzekert de caravanverzekering van InShared?

  • Vergoeding van de nieuwwaarde wanneer je caravan gestolen wordt of total loss verklaard wordt. De caravan mag niet ouder dan 5 jaar zijn om de nieuwwaarde vergoed te krijgen.
  • Ontvang vergoeding van de aanschafwaarde van een tweedehandscaravan die jonger dan 8 jaar is.
  • Schade ontstaan door een overstroming, aardbeving, brand, storm, bliksem of een aanrijding met een dier.
  • Hulpverlening in binnen- en buitenland wanneer je caravan bij een ongeluk betrokken raakt.
  • Kosten van reparatie
  • Vervangend verblijf wanneer de vakantie niet meer in de caravan voortgezet kan worden.

  Aanvullende dekkingen

  Het is mogelijk om aanvullende dekkingen aan de standaard caravanverzekering van InShared toe te voegen. Maak een keuze uit de volgende dekkingen: hagel, inboedel en extra’s.

  Hagel dekking

  Tijdens je vakantie kan het flink hagelen. Hagelstenen kunnen schade aan de caravan aanrichten. Door de hagel dekking af te sluiten worden de kosten van hagelschade door de verzekeringsmaatschappij vergoed.

  Inboedel dekking

  Diefstal is nooit helemaal te voorkomen. De spullen die in de caravan staan kunnen tegen diefstal verzekerd worden met de aanvullende inboedel dekking van InShared.

  Extra dekking

  Door een extra dekking aan je caravanverzekering toe te voegen worden ook de spullen in de omgeving van de caravan verzekerd. Denk hierbij aan een picknicktafel, voortent, luifel of fietsenrek.

  Eigen risico

  InShared hanteert een eigen risico van 125 euro. Bij schade aan je caravan of diefstal is 125 euro van het schadebedrag voor eigen rekening. Wanneer je niet in Nederland, België of Duitsland kampeert is het verstandig om de Europadekking af te sluiten. Bij schade ontstaan buiten de Benelux en Duitsland zonder Europadekking is het eigen risico 1500 euro.

  Beloningspunten InShared caravanverzekering

  InShared maakt gebruik van een beloningspunten systeem om verzekerden zonder schade te belonen. Ook ontvangen verzekerden extra punten door maatregelen te nemen om caravanschade te voorkomen. Aan het einde van het jaar zijn de beloningspunten geld waard. Op deze manier ontvang je een deel van de betaalde premie terug.

  Inshared caravanverzekering voorwaarden

  Meer informatie over de polisvoorwaarden en dekkingen vind je in de Inshared caravanverzekering voorwaarden. Bekijk daarnaast ook de Verzekeringskaart Caravansverzekering Inshared.

  vanaf € 10,51 p/m