ACSI Caravanverzekeringen

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 5,47

  De caravanverzekering van ACSI biedt het hele jaar door een betrouwbare dekking tegen schade aan jouw caravan. Je hebt de vrijheid om zelf een verzekeringspakket samen te stellen, met verschillende opties waaruit je kunt kiezen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

  Caravanverzekering afsluiten

  Naast de mogelijkheid om bij ACSI een caravanverzekering af te sluiten, biedt ACSI ook verzekeringen aan voor vouwwagens, tourcaravans en stacaravans. Ongeacht of je van plan bent om jouw caravan of camper in Nederland te stallen of ermee op reis te gaan, ACSI heeft een passende verzekering. Benieuwd naar de premie die voor jou van toepassing is? Ontdek het hier met een caravan verzekering.

  In welke landen ben je verzekerd

  De caravanverzekering van ACSI biedt uitgebreide dekking in verschillende landen. Gedurende het hele jaar is je caravan verzekerd in Nederland, België, Luxemburg en binnen een straal van 100 kilometer van de Nederlandse grens in Duitsland. Voor een periode van zes maanden per jaar breidt deze dekking zich uit naar de rest van Duitsland, alle andere Europese landen, de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira, en de Aziatische en Afrikaanse landen grenzend aan de Middellandse Zee. Deze verzekering is ook geldig tijdens het vervoer van je caravan tussen deze landen.

  Als je jouw caravan permanent buiten de Benelux stalt, zijn er enkele voorwaarden waar je aan moet voldoen om verzekerd te blijven. De caravan moet gestald zijn bij een erkend stallingsbedrijf met permanente bewaking, of een vaste plek hebben op een officiële, permanent bewaakte camping. Voldoet de stalling van je caravan niet aan deze voorwaarden, dan worden de kosten niet vergoed en wordt er geen hulp verleend.

  Wanneer ben je niet verzekerd

  Je caravan is niet verzekerd als deze verkocht, gestolen, total loss is of om een andere reden niet meer in je bezit is. Ook als je je caravan verhuurt of voor zakelijke doeleinden gebruikt, geldt de verzekering niet. Wonen in de caravan is eveneens niet gedekt. Eventuele kosten die al zijn vergoed, moet je terugbetalen. Schade door sneeuwval en hagel wordt niet vergoed, tenzij je op dat moment in de caravan verblijft en hagelschade apart hebt meeverzekerd.

  Wat is er verzekerd met een ACSI caravanverzekering

  Bij de basisverzekering, die zowel voor caravans als vouwwagens geldt, ben je verzekerd tegen een reeks van situaties. Voor onderstaande zaken ben je verzekerd:

  • Dekking voor schade door brand, bliksem, explosie of storm.
  • Mogelijkheid om hagelschade apart mee te verzekeren.
  • Verzekering voor schade aan inboedel bij aantoonbaar afgesloten caravan met erkende sloten.
  • Aankoopwaarderegeling van 1, 3 of 5 jaar.
  • Vrijheid om zelf een herstelbedrijf te kiezen, met € 75,- vermindering op eigen risico bij een aangesloten herstelbedrijf.

   

  Je hebt ook de mogelijkheid om je verzekeren voor onderstaande zaken:

  • Hagelschade
  • Schade aan je uitrusting, bijvoorbeeld een luifel, voortent of schotelantenne
  • Pechhulp onderweg
  • Diefstal of een total loss
  • Vervangend vervoer/accommodatie (max 30 dagen) 

  Eigen risico

  Je kunt bij ACSI kiezen tussen een eigen risico van 150 euro of kiezen voor geen eigen risico. Als je geen eigen risico neemt, zal de premie die je maandelijks betaalt hoger zijn dan als je wel een eigen risico afsluit.  Voor hagelschade aan caravans geldt een extra eigen risico van € 150.

  Combinatiekorting

  Combineer nu je caravanverzekering met een doorlopende reisverzekering en ontvang 3% pakketkorting. Kies in de tweede stap van het afsluitproces de optie voor de doorlopende reisverzekering. Hiermee kun je ook uw (elektrische) fiets(en) kosteloos meeverzekeren. Vergeet niet om tijdens dit proces de fietsdekking te selecteren, zodat u optimaal verzekerd bent tijdens uw reizen.

  vanaf € 5,47